Zoneterapi

Vi mennesker er en sammensat organisme. Hvis noget ikke fungerer som det skal, bliver der ubalance. Resultatet er sygdom, smerter, træthed og utilpashed. Zoneterapi kan ofte hjælpe til genoprettelse af balancen.


Under og på fødderne findes et fuldstændigt kort over hele menneskekroppen. Mange bruger zoneterapi, selv om de ikke har helbredsproblemer. De gør det for at vedligeholde en god sundhedstilstand og som forebyggende behandling.

Zoneterapibehandlingen foregår ved trykmassage på føddernes under- og overside. Gennem de enkelte refleks-zoners ømhedsgrad, hudens tilstand, m.m. danner zoneterapeuten sig et billede af ubalancens karakter, placering og styrke. Behandlingen tilrettelægges herefter.
Reaktioner – kan være forskellige.

​Enhver reaktion hænger sammen med en bedre balance og almen tilstand. Det er ikke muligt helt at forudsige kroppens måde at reagere på, da reaktionerne er individuelle.

Reaktioner skal ikke opfattes som en forværring, men er tværtimod et tegn på, at behandlingerne giver resultat, og at bedring er på vej.

Følg Byens Velvære på Facebook​

​På vores facebookside kan du holde dig opdateret med åbningstider, tilbud, billeder, andre nyheder fra klinikken og meget mere.

"Jeg får massage hos Britt og kan varmt anbefale hende. Britt er udover at være en fantastisk og dygtig massør en varm og hjertelig person. Hun tager godt fat, men lytter til hvis det bliver for meget. Jeg er så glad for at have fundet Britt 😊​"

​★★★★★

- Gry Jensen

​Byens Velvære

Borgedydsvej 7
​3550 Slangerup

​Telefon:  60 60 86 47

E-mail: britt@byensvelvaere.dk 

CVR: 30034228

★★★★★

​​Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af 9 anmeldelser på ​Facebook