Zoneterapi genopretter kroppens balance

Hjælp din krop godt på vej

Mærker du en form for ubalance i kroppen? Så kan zoneterapi være gavnligt til at genoprette kroppens naturlige balance. Hos Byens Velvære står der altid en professionel zoneterapeut klar til at hjælpe dig. Vi tilbyder primært behandling til kunder fra Slangerup, Stenløse, Ølstykke og Frederikssund, men byder alle kunder velkomne i klinikken.

Oplever du træthed i forbindelse med graviditet? føler du dig stresset? Eller døjer du med forstoppelse? Så kan zoneterapi være en effektiv behandling mod dine gener.

Vi mennesker er en sammensat organisme. Hvis noget ikke fungerer som det skal, opstår der en ubalance. Resultatet er sygdom, smerter, træthed og utilpashed. Zoneterapibehandling kan ofte hjælpe til genoprettelse af balancen.

Under og på fødderne findes et kort med punkter over hele menneskekroppen. Mange bruger zoneterapi, selv om de ikke har helbredsproblemer. De gør det for at vedligeholde en god sundhedstilstand og som forebyggende behandling.

Hvad koster zoneterapi?

Zoneterapi koster fra 450 kr. for 60 minutters behandling. Du kan læse mere om vores priser her på siden. Behandlingen foregår ved trykmassage på under- og overside af din fod. 

Gennem de enkelte reflekszoners ømhedsgrad, hudens tilstand med mere danner zoneterapeuten sig et billede af ubalancens karakter, placering og styrke. Behandlingen tilrettelægges herefter, så den passer til dine individuelle behov.

Reaktioner på behandlingen kan være forskellige. Enhver reaktion hænger sammen med en bedre balance og almen tilstand. Det er ikke muligt helt at forudsige kroppens måde at reagere på, da reaktionerne er individuelle.

Reaktioner skal ikke opfattes som en forværring, men tværtimod et tegn på at behandlingerne giver resultat, og at bedring er på vej.

Har du brug for flere informationer?

Har du lyst til at prøve zoneterapi mod stress? Eller måske zoneterapi for gravide? Så er du meget velkommen til at kontakte os for flere informationer samt for at lave en aftale. Vi står klar til at yde en professionel og individuel tilrettelagt behandling til en god pris på enhver, som har brug for det.

Du kan kontakte os på telefon 60 60 86 47 eller e-mail: britt@byensvelvaere.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt

Følg Byens Velvære på Facebook​

​På vores facebookside kan du holde dig opdateret med åbningstider, tilbud, billeder, andre nyheder fra klinikken og meget mere.

"Jeg får massage hos Britt og kan varmt anbefale hende. Britt er udover at være en fantastisk og dygtig massør en varm og hjertelig person. Hun tager godt fat, men lytter til hvis det bliver for meget. Jeg er så glad for at have fundet Britt 😊​"

​★★★★★

- Gry Jensen

​Byens Velvære

Borgedydsvej 7
​3550 Slangerup

​Telefon:  60 60 86 47

E-mail: britt@byensvelvaere.dk 

CVR: 30034228

★★★★★

​​Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af 9 anmeldelser på ​Facebook