Professionel akupunktur i Slangerup

Behandlinger der virker

Jeg tilbyder professionel akupunktur for alle. Jeg holder til i Slangerup, hvor min klinik, Byens Velvære, ligger. Så uanset om du kommer herfra eller fra Stenløse, Ølstykke, Frederikssund eller omegn, er klinikken nem at komme til. Akupunktur er for alle – både unge og gamle – og hvis du f.eks. er gravid, syg eller andet.

Hvad er akupunktur (TCM)? Hvordan virker akupunktur?

TCM står for Traditional Chinese Medicine. TCM Akupunktur er en flere tusinde år gammel behandlingsmetode med akupunkturnåle, som danner og frigør Qi (energi) og bevæger sig igennem meridianerne og balancerer kroppen.

Akupunktur kan genopbygge og forstærke alle indre organers funktioner og få dem i harmoni. Derfor kan akupunktur både behandle sygdomme og bevare sundheden. Udover at behandle fysiske sygdomme, kan man også forbedre det psykiske.

Boel Moderne Akupunktur

Boel Moderne Akupunktur er ved at revolutionere helsebranchen. Da mange forvekslede det med kinesisk akupunktur, blev navnet ændret til Boel Moderne Akupunkatur. Det virker bl.a. gennem nervesystemet, men også via meridianerne.

Akupunktør John Boel opdagede, at der er i og omkring alle led findes punktur, der er virksomme til behandling af smerter, organiske lidelser og såkaldte uhelbredelige øjensygdomme – også i de tilfælde, hvor lægevidenskaben har opgivet.

Boel Moderne Akupunkturs hemmelighed er enkel. Den kan genstarte den naturlige helbredelsesproces, når den er gået i stå. Med andre ord: denne metode bruger naturens egen helbredelsesmetode til at behandle årsagen. Derfor er der stort set ingen bivirkninger forbundet med denne form for akupunktur.

En sund og rask krop reparerer sig selv hele tiden. Denne naturlige helbredelsesproces kan undertiden stoppe pga. f.eks.:

 • Arvelige faktorer
 • Forgiftning
 • Stråler
 • Alvorlige skader
 • Traumer
 • Virus og bakterier
 • Mangel på næringsstoffer

Bestil tid hos akupunktør online

Book en tid til behandling med akupunktur på min klinik allerede i dag. Du kan kontakte mig eller bruge online tidsbestilling.

Prøv laserterapi med laserpen

Jeg tilbyder deusden også behandling med laserpen. Et af resultaterne af laserterapi er, at helingstiden for akutte skader reduceres med op til 75 %. Derudover bekæmpes virusangreb og bakterieinfektioner hurtigt og effektivt. Følgende er eksempler på, hvad laserterapi kan hjælpe til hurtigere heling:

 • Forstuvning
 • Forkølelsessår
 • Tennis-/golfalbue
 • Musearm
 • Skinnebenssår
 • Gigtsmerter (lindres betydeligt)

Laserlyset trænger dybt ind i vævet – helt ind til den enkelte celle. Cellen udnytter energien fra laserlyset og sætter gang i alle kroppens naturlige forsvarsmekanismer. Helingsprocessen forstærkes og immunforsvaret styrkes. Laserterapi understøtter kroppens egne funktioner og får dem til at ske langt hurtigere.

Laserpennen kan med fordel bruges til behandling af folk med nåleskræk.

Akupunktur i øre

Øreakupunktur er et system til genopretning af balancen af det menneskelige system ved at sætte nåle i dele af øret, som relaterer til den kropsdel, det væv eller den funktion, der ønskes behandlet.

Det ydre øre kan både benyttes som diagnoseredskab og som et egentligt behandlingsområde. Det er et system, der både kan bruges alene eller som supplement til øvrig akupunktur, zoneterapi, massage eller andre behandlingsformer.

Via øreakupunktur kan jeg behandle smerter og ubalancer i organismen, specielt i bevægeapparatet, samt stress og følelsesmæssige udfordringer. Der findes 5 specielle punkter, der udgår et system, som kan være en hjælp til f.eks. misbrugere på afvænning. Alkohol-, medicin-, tobak- og madmisbrugere samt psykisk syge og mennesker med uro og højt blodtryk kan have stor gavn af øreakupunktur.

Triggerpunktsakupunktur

Triggerpunktsakupunktur kan gives alene eller før, under og efter fysiurgisk massage. Et triggerpunkt er en afgrænset, og tydeligt følelig, lille knudeagtig sammentrækning i muskelvævet. Et triggerpunkt påvirker en muskel ved at holde den spændt, men samtidig med svækket muskelkraft.

Den spændte tilstand bevirker, at trækket på senernes hæftninger tit forårsager inflammation omkring leddene.

Modsat traditionel kinesisk akupunktur, som bygger på teorien om meridianbaner og akupunkturpunkter, arbejder man i triggerpunktsakupunktur med punkter. Det vil sige, at man finder de maksimale ømme punkter i en muskel – og nålen får så musklen til at slappe af. Mange vil opleve en markant forbedring.

Følg Byens Velvære på Facebook​

​På vores facebookside kan du holde dig opdateret med åbningstider, tilbud, billeder, andre nyheder fra klinikken og meget mere.

"Jeg får massage hos Britt og kan varmt anbefale hende. Britt er udover at være en fantastisk og dygtig massør en varm og hjertelig person. Hun tager godt fat, men lytter til hvis det bliver for meget. Jeg er så glad for at have fundet Britt 😊​"

​★★★★★

- Gry Jensen

​Byens Velvære

Borgedydsvej 7
​3550 Slangerup

​Telefon:  60 60 86 47

E-mail: britt@byensvelvaere.dk 

CVR: 30034228

★★★★★

​​Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af 9 anmeldelser på ​Facebook