Akupunktur af professionel akupunktør

​Akupunktur TCM (Traditionel Chinese Medicin)

TCM Akupunktur er en flere tusind år gammel behandlingsmetode med akupunkturnåle, som danner og frigør Qi (energien) og bevæger sig igennem meridianerne og balancerer kroppen.

Akupunktur kan genopbygge og forstærke alle indre organers funktioner og få dem i harmoni. Derfor kan akupunktur både behandle sygdomme og bevare sundhed. Udover at behandle fysiske sygdomme, kan man også bedre det psykiske.

Boel Moderne Akupunktur

Behandlings metoden er ved at revolutionere helsebranchen. Da mange forvekslede det med kinesisk akupunktur blev navnet ændret til Boel Moderne akupunktur, Boel Moderne akupunktur virker blandt andet gennem nervesystemet, men også via meridianern.

Akupunktør John Boel opdagede, at der i og omkring alle led findes punkter, der er ekstrem virksomme til behandling af smerter, organiske lidelser samt såkaldte uhelbredelige øjensygdomme, også i de tilfælde hvor lægevidenskaben har opgivet med ordene: ”Det må du lære at leve med”

Boel Moderne akupunkturs hemmelighed er enkel. Den kan genstarte den naturlige helbredelses-proces, når den er gået i stå.

Eller med andre ord: Boel Moderne akupunktur bruger naturens egen helbredelsesmetode til at behandle årsagen. Derfor er der stort set ingen bivirkninger forbundet med akupunktur.

​​

En sund og rask krop ”reparerer” sig selv hele tiden. Denne naturlige helbredelsesproces kan undertiden stoppe for eksempel på grund af:

 • Arvelige faktorer
 • Forgiftning
 • Stråler
 • Alvorlige skader
 • Traumer
 • Virus og bakterier
 • Mangel på næringsstoffer​​

Laserpen

Resultater af laserterapi, helingstiden for akutte skader reduceres med op til 75% Virusangreb og bakterieinfektioner bekæmpes hurtigt og effektivt, følgende er eksempler på hvad laserterapi kan hjælpe til hurtigere heling:

 • Forstuning
 • Forkølelsessår
 • Tennis/golfalbue
 • Musearm
 • skinnebenssår
 • Gigtsmerter lindres betydeligt

Laserlyset trænger dybt ind i vævet, helt ind til den enkelte celle. Cellen udnytter energien fra laserlyset og sætter gang i alle kroppens naturlige reperationsmekanismer. Helingsprocessen forstærkes og immunforsvaret styrkes. Laserterapi understøtter kroppens egne funktioner og får dem til at ske langt hurtigere.

Laserpennen kan med fordel bruges til behandling af folk med nåleskræk

Øreakupunktur

Øreakupunktur er et system til genopretning af balancen af det menneskelige system ved at sætte nåle i dele af øret, som relaterer til den kropsdel, det væv eller den funktion, der ønskes behandlet.​

Det ydre øre kan både benyttes som diagnoseredskab og som et egentligt behandlingsområde. Det er et system, der både kan bruges alene eller som supplement til øvrig akupunktur zoneterapi, massage eller andre behandlingsformer.

Via øreakupunktur kan jeg behandle smerter og ubalancer i organismen, specielt i bevægeapparatet samt stress og følelsesmæssige udfordringer. Der findes 5 specielle punkter der udgør et system, som kan være en hjælp til misbrugere på afvænning, herunder alkohol- medicin-, tobak- og madmisbrugere, psykisk syge, og mennesker med uro og højt blodtryk, har stor gavn af øreakupunktur.​​​

​​Triggerpunktsakupunktur

Triggerpunktsakupunktur kan gives alene eller før, under eller efter fysiurgisk massage. Et triggerpunkt er en afgrænset, og tydeligt følelig, lille knudeagtig sammentrækning i muskelvævet. Et triggerpunkt påvirker en muskel ved at holde den spændt, med samtidig svækket muskelkraft.

Den spændte tilstand, bevirker at trækket på senernes hæftninger tit forårsager inflammation omkring leddene.

Modsat traditionel kinesisk akupunktur, som bygger på teorien om meridianbaner og akupunkturpunkter, arbejder man i triggerpunktsakupunktur med triggerpunkterne, det vil sige, maksimale ømme punkter i en muskel, nålen får musklen til at slappe af, og mange vil opleve en markant bedring.

Bestil tid til akupunktur

Book en tid til behandling med akupunktur på min klinik. Du kan bruge online tidsbestillingen nedenfor, skrive en mail til britt@byensvelvaere.dk eller ringe på telefon 60 60 86 47.​

Se vores priser her.

Følg Byens Velvære på Facebook​

​På vores facebookside kan du holde dig opdateret med åbningstider, tilbud, billeder, andre nyheder fra klinikken og meget mere.

"Jeg får massage hos Britt og kan varmt anbefale hende. Britt er udover at være en fantastisk og dygtig massør en varm og hjertelig person. Hun tager godt fat, men lytter til hvis det bliver for meget. Jeg er så glad for at have fundet Britt 😊​"

​★★★★★

- Gry Jensen

​Byens Velvære

Borgedydsvej 7
​3550 Slangerup

​Telefon:  60 60 86 47

E-mail: britt@byensvelvaere.dk 

CVR: 30034228

★★★★★

​​Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af 9 anmeldelser på ​Facebook