Massage fjerner dine smerter effektivt

Er du træt af at gå og have ondt?

Jeg vil gøre alt for at hjælpe dig af med dine smerter ved hjælp af den rigtige massage.

Jeg masserer på en kompetent måde, og du vil kunne mærke en forandring efter en behandling hos mig.  Min massageklinik ligger i Slangerup, men jeg har også mange kunder fra  Stenløse, Ølstykke og omegn.

Få massage i mange forskellige former

Fysiurgisk massage

Som massør tilbyder jeg flere forskellige massagetyper. Jeg tilbyder fysiurgisk massage, som er rigtig god mod diverse skader og smerter. Denne behandlingsform er yderst effektiv. Det er en dybdegående massageform, der er bygget op omkring viden om musklerne, og den viden giver fysiurgisk massage en stor styrke.

Hotstone massage

Dernæst er der hot stone massage, som er en gammel indiansk massageform, der giver en afslappende virkning på kroppen, da den er god til at løsne op i spændinger, samt giver god blodcirkulation. 

Hotstone massage er også velegnet til dig som vil have velvære, samt har behov for at komme lidt ned i gear.

Stolemassage

Stolemassage sætter gang i blodcirkulationen. Denne fingertryksmassage bearbejder de områder, hvor kontorfolk generelt har problemer, man bliver masseret imens man sidder på en specialdesignet stol. og man har sit tøj på.

Wellness massage

​Jeg udbyder også wellness massage. Dette er en blid massageform, som jeg vil anbefale hvis du har meget om ørene, eller blot trænger til at blive forkælet.

Neuromuskulær terapi

Neuromuskulær terapi er en specielt udviklet behandling, hvor man med sportszoneterapi på fødderne, akupressur samt manipulation af de store muskelgrupper i kroppen, hurtigt og effektivt kurerer skader med langt færre behandlinger end med traditionelle behandlinger.

Kombination af zoneterapi og manipulation/akupressur af kroppens muskler er vigtig, men især den specielle teknik på muskelpunkter, hvor nerverne sender impulsen ind i selve musklen, hvorved der går signal til hjernen om at udsende endorfin, kroppens naturlige morfinstof, giver det øjeblikkelige resultat.

Frigørelsen af endorfin ved denne metode er mange gange kraftigere end den der sker ved almindelig zoneterapi, endorfinen udskilles lige der hvor der er brug for det og stoffet bekæmper smerten og får musklen til at slappe af øjeblikkeligt.

En behandlingsform som har hjulpet utallige top- og elitesportsfolk i Danmark og masser af mennesker, som blot har fået en forstuvning, forstrækning eller et hold i ryggen efter en forkert bevægelse eller arbejdsstilling.​ 

Du vil kunne behandle alt fra musearm og piskesmæld til alle former for sportsskader med denne behandling. Men også organlidelser vil blive positivt påvirket af behandlingen.

Teknikken er udviklet af nu afdøde Ove Bonnesen.  

Teknikken er hurtig og meget effektiv og der kræves ofte kun én behandling, før man kan se og mærke resultater. Neuromuskulær terapi er en hård behandlingsform som foregår uden på tøjet, du må meget gerne have let tøj på og ingen cowboybukser.

Din massage

Jeg afstemmer trykket med dig inden i går igang med massagen, og jeg vil første gang du kommer i klinikken spørge ind til hvordan du føler trykket er, og du kan til enhver tid bede mig reguleret dette.​

Kontakt mig for råd og vejledning

Hvis du oplever problemer med smerter eller føler dig stresset i din hverdag, er du mere end velkommen til at kontakte mig. Jeg lytter til, hvad du oplever, hvorefter jeg kan anbefale, hvilken massage der vil være den bedste for dig.  

Du kan skrive en e-mail til britt@byensvelvaere.dk eller ringe på telefon 60 60 86 47.

Følg Byens Velvære på Facebook​

​På vores facebookside kan du holde dig opdateret med åbningstider, tilbud, billeder, andre nyheder fra klinikken og meget mere.

"Jeg får massage hos Britt og kan varmt anbefale hende. Britt er udover at være en fantastisk og dygtig massør en varm og hjertelig person. Hun tager godt fat, men lytter til hvis det bliver for meget. Jeg er så glad for at have fundet Britt 😊​"

​★★★★★

- Gry Jensen

​Byens Velvære

Borgedydsvej 7
​3550 Slangerup

​Telefon:  60 60 86 47

E-mail: britt@byensvelvaere.dk 

CVR: 30034228

★★★★★

​​Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af 9 anmeldelser på ​Facebook