Firmamassage til afslapning og velvære

​Hos Byens Velvære kan du leje en massør for en dag, eller få en fast aftale med firmamassage. Vi kører primært i omegnen af Stenløse, Farum, Ballerup og Frederikssund.

Det er velkendt at massage er effektivt til forebyggelse og behandling af fysiske gener og lidelser.

Derfor tilbyder mange danske virksomheder en ordning med firmamassage for at forebygge og behandle deres medarbejderes fysiske gener, samt give afslapning og velvære i løbet af arbejdsdagen. Denne indsats giver øget produktivitet og mindre sygefravær udover at være et personalegode som medarbejderne sætter stor pris på.

Fordele for virksomheden:

Der er god økonomi i sparede sygedage og højere effektivitet.

Fordele for medarbejderen:

Medarbejderne vil opleve større arbejdsglæde, øget motivation og mindre sygefravær.

Hvordan kommer vi i gang med firmamassage?

Er I interesseret i en aftale med mig, kan vi aftale et møde og eventuelt en dato for en prøvemassage, hvis der er tale om en fast ordning med firmamassage. Der gives ikke prøvemassage for leje af massør en enkelt dag.​

​Herefter aftales dage og starttidspunkt, hvor massagerne skal finde sted. Virksomheden stiller et lokale til rådighed, eventuelt et mødelokale, og udpeger en medarbejder, der kan være kontaktperson i forhold til tidsplan og massøren.

Selve behandlingen

​Til behandlingen medbringer medarbejderen et lille håndklæde og et lagen, eller vi finder en anden løsning for din virksomhed. 

Behandlingen varer som udgangspunkt 25 minutter eller 55 minutter inklusiv af- og påklædning.

Udover massagen kan jeg også tilbyde zoneterapi samt øre- og triggerpunktsakupunktur.

​Kontakt mig og bestil tid til firmamassage

Er dit firma interesseret i firmamassage? Så ring på telefon 60 60 86 47 eller skriv en e-mail til britt@byensvelvaere.dk for at høre mere og eventuelt bestille en prøvemassage.

Du kan se vores priser her

Følg Byens Velvære på Facebook​

​På vores facebookside kan du holde dig opdateret med åbningstider, tilbud, billeder, andre nyheder fra klinikken og meget mere.

"Jeg får massage hos Britt og kan varmt anbefale hende. Britt er udover at være en fantastisk og dygtig massør en varm og hjertelig person. Hun tager godt fat, men lytter til hvis det bliver for meget. Jeg er så glad for at have fundet Britt 😊​"

​★★★★★

- Gry Jensen

​Byens Velvære

Borgedydsvej 7
​3550 Slangerup

​Telefon:  60 60 86 47

E-mail: britt@byensvelvaere.dk 

CVR: 30034228

★★★★★

​​Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af 9 anmeldelser på ​Facebook