Zoneterapi til baby
​– en blid behandlingsform uden bivirkninger

Babyterapi til babyer fra 0-1,5 år

Jeg tilbyder babyterapi, som er en kombination af massage, meget blid akupressur og zoneterapi til baby. Jeg anbefaler babyterapi til babyer fra 0-1,5 år. Når barnet er 1,5 år og op til 10 år, tilbyder jeg i stedet zoneterapi til børn.

Behandlingen foregår i min klinik, Byens Velvære, i Slangerup. Kommer du og din baby fra lokalområdet, Frederikssund, Stenløse eller Ølstykke, er min klinik derfor let at komme hen til.

Hvordan kan zoneterapi hjælpe din baby?

Mange, både nyfødte og lidt ældre, babyer kan have stor glæde af behandlingen. Problematikker som ofte kan behandles med zoneterapi til baby er:

  • Uro og problemer med søvn
  • Luft i maven
  • Forstoppelse
  • Refluks
  • Kolik

Ofte udviser babyer de første tegn på søvnproblemer, problemer med maven, ubehag, en bestemt favoritside og lignende, allerede når de er 3-5 uger gamle. 

Disse problemer er ofte tidlige tegn på låsninger i enten skulder, nakke og/eller bækkenet. Selv helt små låsninger kan give problemer med at ville ligge på maven, at sove flere timer ad gangen, maveproblemer og meget gylp. 

Jo tidligere din baby kommer i behandling, desto hurtigere vil h*n typisk også slippe af med problemerne.

Gør zoneterapi til baby ondt?

Zoneterapi til baby er en utrolig blid, men meget effektiv behandlingsform, der er helt bivirkningsfri. Behandlingen kan anvendes til helt nyfødte babyer og frem til 1,5 år.

Langt de fleste babyer kan godt lide at få zoneterapi. Behandlingen består som nævnt at blide tryk, der ikke gør ondt. Din baby vil derfor kunne ligge helt afslappet under behandlingen.

Kontakt mig og hør mere eller book en tid til behandling

Du er velkommen til at kontakte mig, hvis du ønsker at høre mere om zoneterapi til baby, hvis du har nogle spørgsmål, eller hvis du kunne tænke dig at booke en tid. Du kan også booke en tid via mit online bookingsystem, hvis du foretrækker det.

Jeg tilbyder en times behandling til en pris på 485 kr.

Følg Byens Velvære på Facebook​

​På vores facebookside kan du holde dig opdateret med åbningstider, tilbud, billeder, andre nyheder fra klinikken og meget mere.

"Jeg får massage hos Britt og kan varmt anbefale hende. Britt er udover at være en fantastisk og dygtig massør en varm og hjertelig person. Hun tager godt fat, men lytter til hvis det bliver for meget. Jeg er så glad for at have fundet Britt 😊​"

​★★★★★

- Gry Jensen

​Byens Velvære

Borgedydsvej 7
​3550 Slangerup

​Telefon:  60 60 86 47

E-mail: britt@byensvelvaere.dk 

CVR: 30034228

★★★★★

​​Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af 9 anmeldelser på ​Facebook